DIBUIX

dibujar.jpg
 
 

OBJECTIUS I FINALITATS

El principal objectiu de l’activitat, entre molts d’altres més, és que l’alumne gaudeixi de la creativitat , el llenguatge i l’expressió artística d’una manera divertida i original. I com a finalitat, n’obtingui un bon aprenentatge utilitzant la diversitat de materials i utilitzant les tècniques pictòriques més conegudes dins de les arts plàstiques.

L’ Activitat obtindrà un clima acollidor, creatiu, cooperatiu i lliure d’expressió, on cada alumne podrà desenvolupar, explorar i descobrir el món de l’art pictòric.


HORARI I LLOC

A l’Escola, els dimecres de 17:15 h a 18:00 h. D’Octubre a juny .


DESTINATARIS

Infants de 3 a 16 anys. No és necessàri està matriculat a l’Escola.


PREU i PAGAMENT

35€/mes (material inclòs) . S’ha de fer el pagament de l’import mitjantçant transferència bancària abans de l’inici de cada mes . Entre els dies 23 i 25 indicant el concepte i el nom complert de l’alumne/a. Per més informació us podeu adreçar al correu artsarasabe@gmail.com .

No es realitzen devolucions en cas de baixa per causes alienes a l’empresa. Les baixes han de comunicar-se amb 15 dies d’antel.lació.

CAL PORTAR
Una bata per no embrutar-se

INSCRIPCIÓ

Cal omplenar el full d’inscripció i donar-lo a la secretaria de l’Escola. Es pot descarregar el full a l’apartat “inscripció”


DIRIGEIX

L’Extraescolar de Dibuix el fa Art Creatiu Vallmanya


+INFORMACIÓ

Aquí teniu més informació


CONTACTE

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb els responsables de l’activitat : David Masdeu i Marc Rovira, mitjançant el correu ampa.extraescolars@gmail.com o artsarasabe@gmail.com