LA COLLA GEGANTERA

_DSF4754.jpg
 
 

Som la Colla Gegantera del Cor de Maria. No som una colla gegantera en el sentit estricte de la paraula, sinó més aviat una colla de mares i pares, que volem aprofitar la tradició gegantera, tant arrelada a les nostres terres, per trobar-nos amb els nostres fills, fora de l'entorn habitual i passar una bona estona. No sortim cada setmana, ni molt menys. És per això, que si algú vol ser un company habitual de la Tona, tant per acompanyar-la tocant la gralla i/o la caixa, com per acompanyar-la fent pinya, només cal que ens ho faci saber. Quants més serem, més riurem i d'això és el que es tracta.

Per preparar la Tona, primer de tot ens reunim a l'Escola per posar-la a punt i deixar-la ben guapa, per sortir a fer la cercavila amb tots vosaltres.

Per portar la Tona només s'ha de tenir una mica d'equilibri i ritme, perquè la Tona no para mai de ballar.

Us animem a tots a apuntar-vos a les cercaviles de la Tona, ja que és una experiència per gaudir-la amb els nostres menuts, que alhora són els qui s'ho passen més bé.

Si voleu estar informats sobre totes les sortides de la Tona us convidem a afegir-vos al nostre grup de WhatsApp. Només cal que ens envieu un mail a ampa.geganters@gmail.com o informeu al vostre delegat de classe.