INFORMACIÓ BML 2019

MARXA SOLIDÀRIA PER LA BML (Barcelona Magic Line)


Benvolgudes famílies,


La Tona participarà a la BML, la Barcelona Magic Line 2019, que es farà el diumenge 24/02/2019. Es tracta de fer una marxa solidària de 10 Km pels carrers de Barcelona. Les places són limitades, per aquest motiu qui es vulgui afegir per acompanyar la Tona, que es posi en contacte amb la Colla Gegantera del Cor de Maria o amb el delegat de cada classe. L’anada i tornada de Sant Celoni a Barcelona es farà en autocar. El recorregut es fa tranquil·lament, a pas dels menuts. També es pot fer amb cotxet pels més petits. Ens quedem a dinar a mig recorregut, amb entrepà o carmanyola.


Què és la Magic Line?

La Magic Line és la mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.


Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del e-mail ampa.geganters@gmail.com o directament amb els delegats de la vostra classe.


Preu: 5€/persona (autocar) Pagar a l’AMPA (Delegat de cada classe)

+ donació voluntària per la BML a través de la plana web www.barcelonamagicline.org als equips “La Tona del Cor de Maria”. Gràcies!


Fem colla, fem pinya, fem escola!

Salut i ... petits i grans fem gegants!

david masdeuGENER, 2019